snaarkapot

 

Zarlon Master Airflight

De witte snaar uit de Zarlon Master Serie met rond profiel.

Beoordeling Airflight:
Power: 7
Controle: 7
Comfort: 9
Duurzaamheid: 8

Extra info:

dikte: 1.25  en 1.22 mm
Bespangemak: makkelijk


De Zarlon Airfight tennissnaar heeft zijn naam te danken aan de explosieve veerkracht waarmee de bal van het racket afvliegt. Het is een soepele en veerbare snaar die veel stabiliteit en controle geeft en zich perfect leent om de bal optimaal te (leren) voelen. Een prima en bovendien redelijk duurzame basissnaar voor zowel de beginnende als de competitieve gevorderde tennisser.

 

Zarlon Master Protune

De grijze snaar uit de Zarlon Master Serie met rond profiel.

Beoordeling Protune:
Power: 9
Controle: 9
Comfort: 6
Duurzaamheid: 9

Extra info:

dikte: 1.30, 1.25  en 1.20 mm
Bespangemak: uitdagend
Snaarverschuiving: amper tot niet

De Protune is opgebouwd vanuit een dichte structuur in de kern. Deze wat stuggere snaar heeft hierdoor een van de langste duurzaamheid uit de Zarlon collectie. Wat de Protune uniek maakt is de zachtere buitenlaag die om de dichte kern heen is aangebracht. Deze laag zorgt ervoor dat de trillingen afkomstig van de harde kern van de snaar goed worden opgevangen. Hierdoor biedt de Protune snaar zowel de goede eigenschappen van duurzaamheid en power als controle. Een combinatie die je niet zo vaak tegenkomt in tennissnaren. Een geliefde snaar onder veel tennissers.

 

Zarlon Master Highlight

De roze flexibele snaar uit de Zarlon Master Serie met rond profiel

Beoordeling Highlight:
Power: 8
Controle: 8
Comfort: 9
Duurzaamheid: 8

Extra info:

dikte: 1.28  mm
Bespangemak: Makkelijk
Snaarverschuiving: Amper tot niet

De Zarlon Master Highlight is een juweeltje te noemen binnen de Zarlon Master collectie en zelfs binnen de gehele collectie. Ondanks dat de snaar enkel in 1.28mm komt, doet deze dikte niets af aan power, controle en comfort. Integendeel! Een zeer soepele snaar waar menigeen zeer goed mee uit de verf komt. Het is een geschikte snaar voor comfortzoekers maar ook voor wedstrijdspelers van elk niveau: van beginner tot proftennisser, met de Zarlon Highlight zit je goed! De dikte van de snaar zorgt er zelfs voor dat de snaar ruim boven gemiddeld meegaat.

 

Zarlon Master Balance

De zwarte snaar uit de Zarlon Master Serie met rond profiel.

Beoordeling Balance:
Power: 8
Controle: 8
Comfort: 8
Duurzaamheid: 8

Extra info:

dikte: 1.30  mm
Bespangemak: makkelijk
Snaarverschuiving: amper tot niet

De Zarlon Balance tennissnaar is uit de Master serie de meest allrounde snaar. Met een uitzonderlijke balans tussen speeleigenschappen, comfort en duurzaamheid is de Balance de meest gewilde snaar uit de Master serie. De Master Balance is oprecht gezegd een staaltje meesterwerk. De perfecte snaar voor de allrounder!

 

Zarlon Tour Prolylon

De wit transparante monofilament snaar uit de Zarlon Tour Serie

Beoordeling Prolylon:
Power: 9
Controle:9
Comfort: 7
Duurzaamheid: 7

Extra info:

dikte: 1.25  mm
Bespangemak: Makkelijk
Snaarverschuiving: Ja
Extra info: voelt zeer licht in het gebruik


De Zarlon Prolylon snaar is een soepele snaar die veel power genereert. Het is een simpele monofilamentsnaar die veel controle geeft aan zijn gebruiker. Simpel is soms gewoon goed. De snaar pakt de bal makkelijk en voelt licht aan. Voor een snaar die wat verschuift tijdens het spelen is dit een duurzame snaar en het spelcomfort is voldoende. De snaar nodigt uit meer te gaan voelen om zo de eigen techniek en behendigheid te verbeteren. De bal en het racket hebben nog nooit zo'n verbonden eenheid gevormd. Een lekkere snaar voor de regionaal groeiende tennisser. Zeker eens het proberen waard!