Er wordt bespannen met de
volgende snaren

   
Alle snaren kosten 15 euro, tenzij anders vermeld. Deze prijs is inclusief bespannen.
Bespannen met een eigen snaar kan ook. Dat kost dan 12 euro.
Hoe kies je een snaar?   klik hier
Jeugdspeler De regenboogsnaar: een soepele snaar, een dunne toernamentsnaar in alle kleuren van de regenboog. Deze snaar moet je in je racket hebben.
Recreatietennisser

 

De Natural snaren hebben dezelfde technische eigenschappen: een oersterke kern, waaromheen 18 superfijne vezels gewikkeld zijn. Een prima standaardsnaar in veel verschillende kleuren. 

Dikte naturel:   1.40 mm.

Kleuren:    zilver, zwart en naturel

 

 

Ultra naturel      dikte 1.30 mm    kleur wit

 


naturel:

Speelgevoel:   

6

Duurzaamheid:   

6

Recreatietennisser

 

uitverkocht

De Reflex is voor de regelmatige tennisspeler op club niveau die de voorkeur geeft aan een hoog niveau comfort en power en  op zoek is naar een tennissnaar die veel balgevoel geeft maar waarmee je toch krachtig kunt slaan.


Multifilament tennissnaar met mono kern met gekruisd gevlochten vezellaag,
inclusief er tussenin een dubbele spiraal platinum folie

Een zeer gevoelige snaar die een buitengewoon speelgevoel garandeert.

Dikte:  1.32 mm
Kleur:  zilver/wit
 


 

Tyger-Reflex

Speelgevoel:   

9

Duurzaamheid:   

6

 

 
Gevorderde speler De Babolat pro extreme snaar.
Deze sterke snaar van topmerk Babolat is geschikt voor tennisspelers die graag met controle en comfort spelen. De snaar is gemaakt van flexibele polyester vezels die zorgen voor een comfortabel gevoel bij tennisslagen. De snaren zijn perfect om mee te spelen vanwege de demping van trillingen, wat blessures kan voorkomen.

 

Dikte:  1.30 mm
Kleur:  zwart

 

Babolat pro extreme:

Speelgevoel:   

7

Duurzaamheid:   

8

 

Gevorderde speler De Tournament snaar  is één van de meest populaire standaardsnaren. Door zijn hoge dynamische stijfheid biedt deze snaar zeer veel controle. Hierdoor is hij met name geschikt voor de betere spelers die op zoek zijn naar een goede, economische snaar.

Dikte Tyger tournament:        1.35 mm.   kleur: naturel

Dikte Taolson tournament:    1.28 mm.   kleur: licht naturel

Dikte Penta tournament:        1.38 mm.   kleur: naturel

 tournament:

Speelgevoel:   

6

Duurzaamheid:   

6

Recreatiespeler en

Gevorderde speler

 

De Pro-Syngut is een uiterst dunne multifilament snaar, bestaande uit 50 vezels. Deze vezels zijn op dezelfde wijze in elkaar gevlochten als natuurlijke darmsnaren en garanderen een voortreffelijk speelgevoel!

OOK  voor tennissers met een gevoelige arm (TENNISARM)

Dikte pro syngut:  1.35 mm    
Kleur:  naturel

 

 

 

 

 

 

Tyger-Pro-Syngut:

Speelgevoel:   

9

Duurzaamheid:   

6

 

Recreatietennisser

Gevoelige speler

 

De Babolat Synthetic Gut is een soepele nylon snaar met allround speeleigenschappen. De Babolat synthetic gut beschikt over een goede duurzaamheid zonder dat dit ten koste gaat van het speelcomfort. DIt maakt de Babolat Syntethic Gut populair bij een brede groep spelers.

De snaar heeft een sterke monofilament kern met daaromheen een dunne coating. De sterke kern zorgt voor extra duurzaamheid en een goed behoud van de snarenspanning. De dunne extra laag om de kern zorgt voor meer controle en een hogere slijtvastheid.


Dikte:   1.38 mm
Kleur:   wit

 

 

 

Babolat GUT

Speelgevoel:   

7

Duurzaamheid:   

8

Recreatietennisser

Gevoelige speler

 

Voor spelers die een erg gevoelige snaar zoeken is er de Zeo-TYGER. De Zeo-snaar is de meest populaire synthetic gut snaar en genereert maximale energie. De S.A.R. (Super Abrasion Resistance) coating van de Zeo-snaar garandeert verminderde slijtage en een langere levensduur dan je van een vergelijkbare snaar kan verwachten.

Dikte zeo:        1.34 mm.      
Kleur:  geel

Dikte pro zeo: 1.29 mm.      
Kleur:  wit

 

 

 

Tyger-zeo:

Speelgevoel:   

8

Duurzaamheid:   

6

 

Gevorderde speler

Hard hitter / SPINspeler

LET OP: afwijkende prijs: 20 euro
De Babolat RPM Blast is de ideale snaar voor spelers die op zoek zijn naar meer controle en ongelofelijke spin. De Babolat RPM Blast is een wat stuggere polyester snaar die zorgt voor veel controle en beschikt over een hoge duurzaamheid.

De polyester snaar heeft een hoekige structuur die je in staat stelt om gemakkelijk extra spin aan de bal mee te geven. Een geconcentreerde dosis van hightech technologie maakt deze monofilament snaar tot het perfecte wapen voor spelers die op zoek zijn naar verpletterende prestaties.

De hoge dichtheid van de co-polyster kern geeft een krachtige afzet en uniek balgevoel. De cross-linked siliconen coating zorgt ervoor dat de snaren snel teruggaan in hun originele positie en biedt de extra bite die zorgt voor geweldige spin.

Dikte:  1.20 mm.  
Kleur:   zwart

 

 

Babolat RPM Blast

Speelgevoel:   

8

Duurzaamheid:   

7

 

 

Snaren combinaties

 

Wanneer spelers snaren "vreten" en vaak moeten laten bespannen, wordt het wenselijk om een sterkere, vaak minder gevoelige, snaar te kiezen. Zet je zo'n snaar in zowel lengte- als breedtesnaar in het racket, dan kun je gevoel aan de bal kwijt raket. Het racket gaat meer als een plank aanvoelen. Om dit te voorkomen wordt vaak een sterke lengtesnaar gebruikt in combinatie met een soepele voor de breedtesnaren.

Het is niet altijd mogelijk rackets met 2 snaren te bespannen. Soms zijn de tubings zo dun, dat 4 knopen (die dan nodig zijn) niet te maken zijn